Jeg har ikke en fysisk butik, men kører ud til sadelprøvninger ca en gang om ugen. Jeg er rimelig fleksibel med tidspunkterne i vinterhalvåret – november til og med februar. Fra marts til oktober vil jeg lægge nogle faste dage i kalenderen, som man kan melde sig til. Der vil højst sandsynligt kun være de udmeldte datoer tilgængelige, da jeg skal have det til at passe med min turbåd, hvor vi sejler hvalsafari på Lillebælt.

Jeg kører ud til Sadelbesøg i hele Danmark.

Jeg møder op med en bil fyldt med sadler og har god tid, til at du kan prøve, de sadler du har lyst til. Vi plejer at kunne indsnævre udvalget, allerede når vi ser sadlerne på hesten – så typisk er det 2-3 forskellige sadler, det giver mening at prøve-ride.

Jeg interesserer mig ikke for din ridestil eller dit og hestens uddannelsesniveau. Det jeg kigger efter er, om hesten er veltilpas og kan bevæge sig afslappet i forhold til de sadler, den prøver, og om du kommer til at sidde korrekt placeret i sadlen, så du og hesten får det bedst mulige udgangspunkt for jeres kommunikation.

Jeg er meget opmærksom på hestens kropssprog og reaktioner, og viser hesten tegn på at spænde op, prøver jeg altid at finde årsagen – er det sadlen? rytteren? noget udefrakommende?

Trav for en løs tøjle er det absolut mest afslørende i forhold til om hesten bevæger sig ubesværet med sin sadel.

Uanset hvad, tager vi tingene, som de kommer og på hestens præmisser. Er hesten nervøs tager vi det bare ekstra roligt. Det er vigtigt for mig, at hesten og du får en god oplevelse.

 

Det koster 650 kr for et sadel-besøg plus kørsel. Jeg forsøger at planlægge en rute, så I er flere, der kan dele udgiften til kørsel. Ved køb af fabriksny sadel i forbindelse med et sadel-besøg trækkes de 650 kr for besøget fra sadlens pris. Kørsel betales uanset, og prisen for sadel-prøvning betales også ved køb af brugt sadel.

Foredrag

Jeg kommer gerne ud og fortæller om sadler generelt. Jeg er selvfølgelig mest optaget af fleksible sadler, fordi jeg har set, hvilken fantastisk forandring det er for hesten, men også almindelige anvisninger på, hvad det er man kigger på, for at se om sadlen passer.

Jeg demonstrerer gerne det hele på en hest og lader jer føle med, så I kan få det i fingrene selv. Og jeg svarer selvfølgelig på spørgsmål 🙂

I kan komme til mig eller jeg kan komme til jer.

Pris 650,- plus evt. kørsel